11-06-2019 / nieuws /

MediPublisher Upgrade

Goed nieuws! Wij hebben speciaal voor alle klanten een mooie upgrade ontwikkelt, de MediPublisher upgrade. Zo kunnen klanten nog makkelijker en sneller uitlooptijden aanpassen, de playlist beheren, wachtrijmanagementsysteem weergeven enz.

 

Toekomstbestendig

De MediPublisher upgrade is noodzakelijk om het programma nog veiliger en toekomstbestendig te maken. Het biedt daarnaast de mogelijkheid om op termijn steeds meer functionaliteiten toe te voegen. Bij het ontwikkelen hiervan is steeds het uitgangspunt: Hoe kunnen wij het bezoek aan de zorginstelling veraangenamen en de medewerkers ontzorgen?

 

Wat verandert er?

Dankzij de MediPublisher upgrade ziet de (online)omgeving er moderner en overzichtelijker uit. Het programma is makkelijker in gebruik en biedt meer mogelijkheden. Zo krijgt de klant meer mogelijkheden om de speellijst zelf te bewerken. Uiteraard kan dit ook nog steeds volledig overgelaten worden aan Conclusion MediSign. Verder is de calamiteiten module verbeterd. Zo is het niet meer alleen mogelijk om de calamiteitenmodus op alle schermen te gelijk te tonen maar kan dit ook in slechts een deel van de instelling getoond worden. De calamiteitenmodus zal voortaan beeldvullend zijn.

 

Technische specificaties

Om de MediPublisher upgrade te kunnen implementeren zijn er mogelijk een aantal kleine technische aanpassingen nodig binnen de zorginstelling. De Conclusion MediSign players maken verbinding met het internet. Het configuratie management vindt plaats vanuit een centrale locatie. De Conclusion Medisign players verbinden via VPN met deze centrale locatie. Voor meer informatie kunnen netwerkbeheerders contact met ons opnemen.

 

Wat verandert er voor de bezoeker?

Eigenlijk niets. Het design van de wachtkamerinformatieschermen blijft ongewijzigd. De MediPublisher upgrade is alleen zichtbaar aan de ‘achterkant’.

 

Nieuw: OV informatie

De eerste nieuwe functionaliteit is een feit. Na de MediPublisher upgrade is het tonen van OV informatie toe te voegen aan het pakket. Zo kunnen gasten voorzien worden van reisinformatie op de schermen.

 

Wat gebeurt er nu?

Vanaf 15 juni worden alle klanten om de beurt persoonlijk door ons team benaderd. Zij krijgen op eigen locatie een demonstratie van de vernieuwde omgeving waarna een afspraak gemaakt wordt voor de implementatie. Wij streven er naar om alle klanten voor het eind van het jaar te voorzien van de MediPublisher upgrade. De implementatie verloopt gefaseerd. Klanten die na 15 juni gebruik gaan maken van onze producten en diensten krijgen uiteraard de nieuwste versie geïmplementeerd.

 

Vertrouwde service

Wat er niet verandert, is de service waar klanten al jaren op kunnen vertrouwen. Zo blijft het mogelijk om de content voor de wachtkamerinformatieschermen aan de studio van Conclusion MediSign over te laten. Als onderdeel van de implementatie maken wij klanten persoonlijk wegwijs in de MediPublisher upgrade. Na afloop is alles terug te lezen in de gebruikershandleiding. Zijn er toch nog vragen? Dan staat het team van Conclusion MediSign klaar om die te beantwoorden. 

 

 

Erwin van Hal
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Erwin van Hal 0031 (0)641551249