MVO

MediSIgn en MVO

 

Bij Conclusion en MediSign zijn we ervan overtuigd dat onze waarde niet bepaald wordt door omzetcijfers. Wij zijn ondernemers en streven naar uitstekende resultaten. Maar we willen ook positieve maatschappelijke impact hebben. De multidisciplinaire oplossingen van onze kernactiviteiten creëren op een duurzame wijze waarde voor onze klanten, medewerkers, partners en voor de economie en maatschappij als geheel. Dit is zichtbaar in onze eigen bedrijfsvoering, dienstverlening en de keuze voor samenwerkingspartners. Maar ook in de maatschappelijke betrokkenheid van onze medewerkers.

 

We beperken ons niet tot activiteiten die we moeten doen om aan onze verplichtingen te voldoen. We focussen juist op initiatieven die bij ons DNA passen, die we willen doen.

 

Ons milieumanagementprogramma geldt voor alle bedrijven in het Conclusion ecosysteem met hun diverse activiteiten (managend services, projecten en consultancy) in scope, ofwel binnen de vastgestelde organisatiegrenzen. We werken daarvoor conform de ISO 50001, de ISO 14001 en de SKAO CO2 Prestatie ladder. Naast maatregelen voor CO2 reductie hanteren we een duurzaam inkoopbeleid. Onze focus ligt op de duurzame inkoop van kantoorartikelen en catering. We hebben een duurzaam printerpark en kopen energie, waar mogelijk, groen in.

 

Erwin van Hal
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Erwin van Hal 0031 (0)641551249
Ziet er goed uit. Ik wil meer!